Sorteer op
  • Heldergeel Dekkend 288
    Heldergeel Dekkend 288

    *Voor 16.00 besteld wordt vandaag verzonden
    *Kwaliteitsgarantie
    *Binnen 14 dagen te retourneren
    *Geen verzendkosten boven €50,00
    *Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00
    ----------
    AMSTERDAM DECO PORCELAIN16 ml…

    € 5,25
  • Mediterraanblauw 529
    Mediterraanblauw 529

    *Voor 16.00 besteld wordt vandaag verzonden
    *Kwaliteitsgarantie
    *Binnen 14 dagen te retourneren
    *Geen verzendkosten boven €50,00
    *Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00
    ----------
    AMSTERDAM DECO PORCELAIN50 ml…

    € 7,95

Ga eens stippen?

Stippen is een uitdagende hobby waar je al je creativiteit in kwijt kan. Of je nou veel of weinig ervaring hebt, iedereen kan stippen. Kies eenvoudig de juiste materialen en ondergronden en ga aan de slag. Het leuke aan stippen is dat de basis niet moeilijk is, laat jezelf uitdagen en maak de mooiste creacties door te variëren met vormen en kleuren.

Wat heb je nodig?

* Servies
* Ontvetter (bijv. alcohol)
* Porseleinverf
* Stipstijl stokjes
* Stipstijl sjablonen
* Oven

Aan de slag

Stap 1: Ontvet het servies goed met de ontvetter. Gebruik hiervoor geen zeep, deze laat een vettige laag achter.
Stap 2:Stip je servies met je uitgekozen kleuren. Door de stipstijl sjablonen te gebruiken kan je het jezelf wat makkelijker maken en zo gelijke afstanden stippen. Stip niet op oppervlaktes waar voedsel of langdurig vocht tegenaan komt. Dus alleen stippen aan de buitenkant van mokken en vazen, en stip bij borden alleen de rand. Als je het servies voor de sier gaat gebruiken dan kan je het servies natuurlijk helemaal stippen.
Stap 3:Laat het servies 24 uur drogen voor je gaat afbakken. Daarna gaat het servies in de oven op 150°C. Voorkom plotselinge temperatuurverschillen: zet het servies in de koude oven en laat het mee opwarmen. Na het afbakken laat je het servies in de oven staan tot deze helemaal afgekoeld is. Je mag hierbij de deur van de oven op een kier zetten.

© 2020 - 2024 TrendCasa | sitemap | rss